services

Reparatie horloges

Zowel de Fliers Boutique als Fliers Juweliers (Oostburg) bieden een uitgebreid gamma aan reparatie- en herstellingsdiensten. Zo kun je bij ons terecht voor onder anderen een batterijwissel, onderhoudsbeurt en het herstellen van het glas. Fliers Juweliers werkt samen met gespecialiseerde horlogemakers die elk horlogemerk kunnen repareren. 

Wanneer je bij ons binnen loopt voor een herstelling aan je uurwerk, bespreken we graag met je de eventuele opties die wij je kunnen aanbieden. Als wij een reparaties / herstelling niet intern kunnen verzorgen, zorgen wij dat deze bij de juiste horlogemakers terecht komen.

Je ontvangt vooraf, indien gewenst, een prijsopgave. Dit zodat je niet voor verassingen komt te staan. Wanneer je akkoord gaat met de prijsopgave ben je verzekerd van een kwalitatieve en gegarandeerde reparatie. Indien je niet akkoord gaat met de prijsopgave rekenen wij negen van de tien keer geen kosten en komt het eigendom in dezelfde staat weer retour, zoals je deze hebt achtergelaten.

Batterij plaatsen

Ook voor kleine herstellingen kan je bij ons terecht. Kom daarom gerust langs bij één van onze filialen en in de meest gevallen helpen wij je ter plekke. Is het van belang dat je horloge waterdicht is dan sturen wij deze op naar onze horlogemaker of het desbetreffende merk zelf. In dat geval duurt het twee tot drie weken.

Horlogebanden inkorten

Als je een horloge aanschaft passen wij deze direct aan naar wens. Wanneer het horloge elders gekocht is, dan korten we dit horloge ook vraag voor je in. In dat geval rekenen wij hiervoor €10,-. In de meeste gevallen kunnen wij dit ook direct doen.

 

 

Onderhoud

Voor een mechanisch uurwerk is een onderhoud (+/- vijf jaar) van belang voor zowel de betrouwbaarheid als voor de levensduur van het uurwerk. Dit telt voor ieder uurwerk. Voor een onderhoud kunnen wij twee opties aanbieden:

  • Een onderhoud via één van onze gecertificeerde horlogemakers
  • Een onderhoud via het desbetreffende horlogemerk zelf.

Garantie

Na een compleet uitgevoerd onderhoud aan het uurwerk krijgt het uurwerk een garantietermijn van minimaal één jaar (afhankelijk van het merk), tenzij vooraf anders afgesproken is. Wanneer er achteraf schade is ontstaan door een onjuiste behandeling, is de garantie niet meer van toepassing. Ook wanneer het horloge is geopend door onbevoegde van derden vervalt de garantie.

Eerst informeren?

Heb je vragen over een horloge of sieraad? Loop gerust even binnen bij 1 van onze winkels in Sluis of Oostburg of neem vrijblijvend contact op via onze email of telefoon.

× Hoe kan ik je helpen?