Oorbellen schieten
services

Oorbellen schieten

Bij Fliers Juweliers Oostburg en de Fliers Boutique kan je terecht voor eerste gaatjes of eventueel een tweede of derde gaatjes. Of het nu de allereerste oorbellen van je kindje zijn of bij jezelf het blijft altijd een spannend moment. Daarom zijn al onze medewerkers gespecialiseerd en geven je vooraf een deskundig advies.

Hoe gaat het in zijn werking?

Bij Fliers Juweliers wordt er gebruik gemaakt van het Inverness Systeem. Met dit systeem wordt en in een vloeiende beweging een gaatje gebruikt en word de oorbel meteen gesloten met een veiligheidssluiting. Uiteraard zijn alle oorbellen van chirurgisch staal en steriel verpakt.

Reparaties

  1. We schieten gaatjes pas vanaf een leeftijd vanaf vier jaar.
  2. Het schieten van de oorbellen is bij Fliers Juweliers geheel gratis. Je betaalt enkel voor de zogenaamde schietknopjes. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf een €10,- per stuk.
  3. Voor het schieten van oorbellen moet je bij ons geen afspraak maken. Afhankelijk van de drukte in onze winkels kunnen de medewerkers je meteen helpen.

Hoe gaat de nazorg in zijn werking?

Het is van belang dat je de schietknopjes minimaal zes weken inhoudt. In de eerste week zullen de gaatjes tweemaal daags ontsmet moeten worden. De tweede week hoeft dit nog één keer per dag. Let op dat zowel door voor- als achterkant goed ontsmet wordt. Er mag met de oorbellen gezwommen worden, zorg er wel voor dat deze nadien ontsmet worden.

Wij begrijpen natuurlijk dat je na de zes weken meteen andere oorbellen in wil doen. Let goed op dat je het gaatje niet te lang zonder oorbel laten zitten, anders kan deze op redelijk korte termijn terug dicht groeien. Bij kinderen kan dit soms al op minder 24 uur gebeuren.

Wil je oorbellen laten schieten?

Wil je oorbellen laten schieten en meer informatie? Loop gerust even binnen bij 1 van onze winkels in Sluis of Oostburg of neem vrijblijvend contact op via onze email of telefoon.

× Hoe kan ik je helpen?