Wie/wat is Fliersboutique.nl

 

 

Ieder mens is uniek en de ontwikkeling van de laatste jaren is dat men zich daar ook meer en meer van bewust wordt. Men wil zich als individu onderscheiden. En wees eerlijk...... we willen ons toch allemaal een beetje speciaal voelen. Dat is ook precies het gevoel dat de zorgvuldig samengestelde collectie sieraden en uurwerken van Fliers Juweliers onderstreept.

Door het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland en het goed bestuderen van vakliteratuur, doen wij bij Fliers Juweliers onze uiterste best om up to date te blijven omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en kwaliteit.

Daardoor kunnen onze klanten zowel in de winkel in Oostburg als in Sluis rekenen op een collectie die zich onderscheidt door diverse noviteiten in verschillende prijssegmenten. Naast dergelijke nieuwigheden ligt de nadruk op moderne, tijdloze sieraden en op uurweken van een hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Kom vrijblijvend eens langs in Sluis of Oostburg en laat u meevoeren in een wereld van schittering en passie. Fliers Juweliers, een juwelier die het onderscheid maakt!

Fliersboutique.nl is de "vierde" winkel van Fliers juweliers. Fliers Juweliers heeft drie fysieke winkels in West Zeeuws Vlaanderen die gevestigd zijn in de plaatsen Oostburg en Sluis. Dit betekend dat Fliers juweliers officieel dealer is van alle merken die in de boetiek gepresenteerd zijn. Hierdoor kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteitsnormen wat betreft service, garanties en leveringen garanderen. Door deze status kunnen wij alle mogelijke modellen van ieder merk voor u bestellen, ook als deze niet in de boetiek vermeld staan. Voor meer informatie over de twee fysieke winkels kunt u terecht op www.fliersjuweliers.nl.  

Fliersboutique heeft op de site de best verkochte modellen in de winkels van ieder merk afzonderlijk gepresenteerd. Dit betekent dat deze modellen bijna altijd op voorraad zijn, waardoor een snelle levering gegarandeerd is. Mocht u de gehele collectie van ieder merk afzonderlijk willen bezichtigen dan kunt u terecht op ons bezoekadres in Sluis. Nogmaals willen wij benadrukken dat alles (reparaties, leveringen, communicatie, etc.) vanuit onze juwelierswinkel verzorgd word.

De winkels van Fliers juweliers zijn aangesloten bij de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (www.nju.nl).

Fliersboutique.nl

Werkadres / bezoekadres:

Fliers Juweliers in Sluis
Nieuweweg 3
4524 CH Sluis
0117-461337

info@fliersboutique.nl

 

De openingstijden van Fliers Juweliers in Sluis zijn de volgende:

Maandag 10:00 tot 18:00
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag     10:00 tot 18:00
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 18:00
Zondag 11:00 tot 18:00

 

 

 KvK nummer:  22057209
 BTW nummer: 852968188B01
 Rabobank:  1303.56.387
 IBAN nummer:  NL77RABO0130356387
 BIC code:  RABONL2U