Verzending

Post NL

 

 

Binnen Nederland
 

Tot 50 euro betaalt u 8 euro voor het verzenden binnen Nederland, vanaf 50 euro wordt uw pakket gratis verzonden. Wij versturen altijd aangetekend
met PostNL.

De aangetekende pakketten van PostNL zijn ten alle
tijden te volgen via www.tracktrace.nl  en er moet
getekend worden voor ontvangst. De pakketten
gaan via een beveiligd kanaal.

Op deze manier bestaat er geen enkele onduidelijkheid wat betreft de levering van een pakket en dit is prettig voor zowel de klant als Fliersboutique.nl. De levertijd betreft maximaal 2 dagen, maar wordt meestal de volgende dag al bezorgd binnen Nederland.

 

Buiten Nederland
 

Tot 75 euro betaalt u 15 euro voor het verzenden buiten Nederland, vanaf 75 euro wordt uw pakket gratis verzonden. Wij versturen altijd aangetekend met PostNL post.

De aangetekende pakketten van PostNL post zijn ten alle tijden te volgen via www.tracktrace.nl  en er moet getekend worden voor ontvangst. De pakketten gaan via een beveiligd kanaal.

Op deze manier bestaat er geen enkele onduidelijkheid wat betreft de levering van een pakket en dit is prettig voor zowel de klant als Fliersboutique.nl. De levertijd betreft maximaal 5 dagen, maar wordt meestal binnen 3 of 4 dagen geleverd.

 

Thuisbezorging
 

Na de bevestiging van betaling versturen wij uw bestelling, indien voorradig, op werkdagen binnen 24 uur. Aangetekende zendingen worden meestal de volgende dag al geleverd, maximaal een dag later. Mocht het door u bestelde artikel niet voorradig zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld en krijgt u gelijk de daadwerkelijke levertijd te horen.

Als het pakketje geleverd wordt terwijl u niet thuis bent, dan krijgt u een briefje in de brievenbus, waarna u het op kunt halen op het aangegeven postkantoor of op een ander aangegeven adres. Bij het ophalen dient u dit briefje mee te nemen samen met u legitimatiebewijs.

 

Status van uw bestelling
 

U kunt de status van uw bestelling opvragen via bestelstatus op de accountpagina. U kunt op deze pagina inloggen met uw e-mailadres en bijbehorende wachtwoord. Als u vervolgens nog vragen mocht hebben dan kunt u ons nog altijd telefonisch contacteren via: 0031 (0) 117 461337.