Betalingsmethoden


logo_ideal

Betaal veiligvertrouwd en gemakkelijk met IDEAL.

IDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekend dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd.

Hoe werkt IDEAL?

U plaatst een bestelling bij Fliersboutique. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met IDEAL wilt betalen. Klik op de IDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Fliersboutique wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Na elke betaling met IDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met IDEAL terug.

Een betaling met IDEAL is na uitvoering net als een betaling via internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Alle klanten kunnen bij Fliersboutique.nl gratis met IDEAL betalen.

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Fliersboutique.nl (Rabobank: NL77RABO0130356387). Dit kan bijvoorbeeld via internetbankieren. Na uw betaling krijgt u een e-mail van ons met de nodige gegevens om uw bestelling af te ronden. Verder brengt vooruitbetalen geen extra kosten met zich mee.

Annuleren

Als u uw overschrijving reeds heeft gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met ons werkadres te Sluis (0117-461337). Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling binnen 48 uur teruggestort.